tiistai 18. joulukuuta 2012

18.

Minulla tämä paketti rumba rupeaa olemaan puoliksi tehty.
Ainakin hyvin suunniteltu puoliväliin asti. :)

Joka joulu käy niin, että en anna kauppojen tai marketeilla olevien urheiluseurojen paketoida pakettejani, koska olen sitä mieltä että teen ne itse kauniimmin. tai ainakin niin, että myös itse pidän paketista.
Niinhän siinä käy joka joulu myös, että viimetingassa vähän ryppyisellä paperilla ja huonolla teippiyhteistyöllä tajuan, etten tosiaankaan tee sitä kauniimmin ja sipaisen hailakat paketit(suorastaan ei mitään sanomattoman näköiset) pukin konttiin.
Mitä lie ne kummilapsetkin ajattelee, onko tuo ihan pihi kun vanhaa sanomapaperia ja jotain iän ikuista paperinarua käyttää vuodesta toiseen. 
Ei koskaan kiiltävää ja kimaltavaa. 
Ei koskaan.


Eilen kaupungilla käydessäni hain itselleni tuollaisen kummallisen joulukukan. Kovin oli kaunis ja yhtään sanomaton kun pakettinikin, mutta se sentäs kimaltaa! 

Kuten huomaatte, myös joulusuklaat on ostettu.
Eikun siis. No mutta kuitenkin, yhteistyökumppaneiden paketteihin menossa nämä. :)
Huomaatteko, koirille tullut myös oma tv-mix sekoitus. Ompa  hyvä kun isäntä ostaa teeveemiksit lauantai nameiks, on karvatöpöille omat miksit. :D

Parempi taitaa nyt olla jatkaa pakettihommat loppuun, niin saadaan hyvänsään nimissä ne alta pois.
Säästä puheenollen, oli kyllä kovin kylmä torppa aamulla, pakettihommien lomassa oon työntänyt puuta uuniin sen minkä ennättänyt. 
No yhet mailegin jutut kyllä ennätin tilata tuossa välissä..


-Jonna-

8 kommenttia:

 1. Kierrätys on päivän sana paketeissa kuin paketeissa. Kipan Pajakin käyttää paketoimisessa jo kertaalleen käytettyjä pahvilaatikkoja ja luettuja sanomalehtiä. Tärkeintä on se, että sisältö pysyy ehjänä. Joulupaketeissa käytän itsekin vanhoja papereita ym. ja ihan nättejä niistä tulee.

  Juuri äskettäin muuten yhden ison paketin postin mukana lähetin kierrätysmateriaaleihin pakattuna. Kuulema on jo perillä paikallisessa postissa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MITÄ ETTÄ PERILLÄ VAI!!! Jeejeejee!! Eikunsiis, jo on joku paketin saaja onnellinen sitten ja vielä helpottunut, että joku muukin kierrättää. ;)

   Poista
 2. se kummallinen kukka on pintavärjätty mehitähti. mie meidän kaupassa pyörittelin, mutta totesin että se kiljuvan oranssi maali ilman kimalteita ei ole jouluista nähnytkään. muut värit oli loppuneet..

  VastaaPoista
 3. Jaa että meritähti. No tuohon oli suhaistu valkoista ja glitteriä päälle, ihan kiva kun tuo mun hyasinttikaan ei suostu kukkimaan. :)
  Mutta kieltämättä oranssi ei kuullosta ihan just sille joululle! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana karvatöpöjen tv-mix :D :D Ja ihanilta näyttää paketit, tykkään kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuo oli kyllä jo vitsillä tehty tuote. :D kiitos kannustuksesta paketti hommiin! :)

   Poista
 5. Pahinta on kun ajattelee itse tekevänsä hienommat paketit, ja sitten iskee kiirus ja sutaisee paketit jotenkuten. Auts... Onnittelut sinne viitseliäisyydestä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinja ehkä pahinta on se, että toistan tätä vuosi vuodelta. Siihen ajatuksenn että olen parempi lisään vielä sen, että no onhan minulla nyt hyvin aikaa ennen joulua. Todellisuudessaaan ei kyllä koskaan ole ollutkaan. :)

   Poista