sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Kissa tuli taloon

Tänään olikin normaalia villimpi sunnuntai päivä, kun vihdoin tupaan tuli kissa.
Täytyyhän sitä talossa kissa olla sanoin, mutta mies pullikoinut erinäisillä syillä vastaan puolivuotta.
Kun kissakin oli valmiina, ei enää ollut vara vastustaa. 


Olinkin tämän herran kanssa entuudestaan tuttu, se on nimittäin lapsuuden kotoani.
Nuoruuden vuosistaan herrasmies on pulskistunut ja sitä myötä laiskistunut, joten aivan varmasti meillä sisäoloissa lopputalvi menee hyvin. Täytynee sitten keväämmällä kulkea yhdessä reitti navetan hiiribaariin ja takaisin, jotta osaa takaisin uunin pankolle. 
Jälleen näkeminen muistamattomien hösö koirien kanssa ei ihan sujunut ongelmitta. Jouduin pelastuspartion soittamaan matikkasopan ääreltä hätiin, kun gigolo Luca ajoi ja Minni säesti haukulla. Arvatakkin saattaa, että vanhaherra syöksi laamansylkeä taukoamatta.
Kaikesta tästä kissatappelusta selvinneenä, tilanne vihdoin rauhallinen toistaiseksi.


Luulempa, että tuon möykytyksen jälkeen herralla perssus juurtuu tuonne pankolle, ellei muista hätistellä sitä jaloittelemaan.. 

Ensiviikolle onkin luvattu jo plussaa tänne perähikiällekkin! Olen niin innoissani, että lumet saavat kyytiä. Kuistille on myös tulossa uusi asukki, mikä vähän pistää sykyilyttämään. 

Toivon teille kyllä oikein lämpöä ensiviikolle ja kiitos kovin kaikille edelliseen onnittelijoille!
tiedoksi vielä, että omenan kanssa rakkauselämämme sujuu ilman ryppyjä! ;)

-Jonna-

13 kommenttia:

 1. Hmmm...mikäköhän kuistille on tulossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne muuttaa ikivanha puusohva! Sitten minä siinä auringon paistaessa nautin aamukahvini ilman kahvia! ;)

   Poista
  2. Heh, on siis joku muukin, joka ei juo kahvia! :D

   Poista
 2. Suloinen, onnea uudesta asukista. :) Mikähän noita miehiä vaivaa, meillä oli samaa mutinaa ilmassa, ennen kuin koirat tulivat taloon. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, arvelen että arkemme vaatii hieman opettelua.. :)
   Juu, on vaan kummma. Meillä mutistaan kissasta, uudesta paidasta, sohvasta, telkkariohjelmasta, pahasta ruuasta, kaikesta..? :D

   Poista
 3. Onpa suloinen kissaherra! Lumen sulamista toivon myös minä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitämme pitkäviiksisen kanssa yhdessä saamistamme kehuista! :) ihanaa, etten ole ainut joka lumelle toivoisi sulamista, on kevät vaan niin ihanaa aikaa!:)

   Poista
 4. ihanan näkönen katti. onnea vain onnistuneesta miehen taivuttelusta. itehän olen vain reilu kolome vuotta jo anellu ja rukoillu vaan meillä kuulema ennen on hiiriä kun kissoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Plaah, tuntuu siis olevan möllittely kaikkien miesten sisäänrakennettu ominaisuus. Salaa sitä kukin kootonaan tekeevät! Olen huomannut vääntäväni kättä mitä kummallisimmista asioista, kunnes otan keino B käyttöön ja toteutan ilman kysymistä. Aikansa jaksaa jauhaa, kunnes laantuu ja voitto on taattu. ;)

   Poista
 5. Komea kissaherra! Kyllä se yhteiselo siitä tasoittuu, kun on vähän niinkuin pakko. No okei, meillä oli yksi nuori koissuli kun kissan PENTU tuli taloon vuosi sitten. Nämä kaksi olivat hyviä kamuja jo parissa päivässä.

  VastaaPoista
 6. Miten nätti kissa! Kaipaan kovasti itse kissaa kotiin, mutta otamme kissakaverin vasta sitten kun muutamme. Taitaapi meillä olla edessä myös pientä totuttelua kissan ja koirien välillä sitten aikanaan. Nuo kaksi on sellaisia tohottajia, että jokusen kynnen varmaan joutuu kirsuista poistamaan ;D

  VastaaPoista
 7. Onpas söpöliii kissa!! Tosin meillä asuvat toisen lajin nisäkkäät voivat olla erimieltä.

  VastaaPoista
 8. Ps. Ei ymmärretty tuota omanajuttua.. T. Alli, HOO ja mami

  VastaaPoista