sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Köpiksen terkut

Kotiin ollaan jo palauduttu reissun päältä, mutta nyt esimakua hätähousuna laitan jo iPhonesta teille. Huippu paikka tuo Köpis! Paljon kaikkea ja kaikille. Tuliaisia tuli ostettua niin itselle kun kotijoukoillekkin. Kuvia tuli mukaan hirvittävästi, jahka koneelle ne saan niin lupaan esitellä teille kyllästymiseen saakka!

Kotona Päivärinteellä olikin kanat innostuneet tehtävässään ja ruenneet munimaan vihdoin täydellä teholla. En malta edes odottaa kun ensimmäiset leipomukset saan tehdä niistä. Puput olivat kasvaneet viimenäkemästä ja lampaat kyöhnäsivät ikävätään. Mies taas siistiytynyt tukan leikkauksen myötä ja kissa koirineen pistoksissa liian pitkästä reissusta.. :D
Muutoin kotosalla sitten ei edelleenkään ole kummia tapahtunut. Ehkä se kesän touhukkuus alkaa, kun ensiviikolla saan aitan siirtäjät ja pääsen kesä kotia rakentamaan. Toivon, että alan pian olla ihan pihalla pitkän tupa talven jäljiltä.

Aurinkoa teille viikkoon!
-jonna-


2 kommenttia:

  1. Hei, me oltiin Köpiksessä 9.-12.5. Olin ekaa kertaa ja paikka oli kiva. Ihastuin! Laitan myös plokiin kuvia, jos saan Allilta luvan. :)

    VastaaPoista
  2. Oi, eipäs tiedä viakka ollaan ympäri menty ja yhteen tultu!
    Onhan se ihastuttava ja mukava paikka, kuitenkin aika kallis. Mutta ehkä joskus vielä siellä saattaa käydä. :)
    Voi jospa Allilta lupa herkiää kuviin, odottelen! :)

    VastaaPoista