torstai 23. elokuuta 2012

Sadonkorjuuta

Tänään keittelimme rakkaan kummitädin kanssa köyhän miehen lakkahilloa. 
Itse hillaa kun ei näiltä leveyspiireiltä vielä hilloon asti riitä, niin kaikki keinot on käytettävä. 
Tämä herkku valmistuu karviaisista ja porkkanoista, mausteita pataan laitettiin kanelin ja neilikan verran.
Yhdistelmä ei kuulosta niin kovin hyvälle, mutta sitä se oikeasti on!
Lakkahillon väristä tästä herkusta olisi tullut, jos olisi käytetty vihreitä karviaisia.
Tälläkertaa oli punaisia tarjolla, joten hillo sai punaisen värin.
ei malttaisi hillopurkki kaapissa pysyä, kun leipomis ideoita riittäisi.





Talven ja flunssan varalle sain myös herukka mehua, tosin ei taida talveksi asti riittä, niin hyvää on!

Kova hääräysvimma siis vaivaa, kalusteetkin valmistuvat tupaan kovaa vauhtia..
Huomiseksi to do listalla taitaa olla tilkkutäkin viimeistely ja kalusteiden viimeinen maalikerros.
Menee nämä vapaapäivät ihan työstä Villa Päivärinteellä, tykkään!

-Jonna-

1 kommentti:

  1. Ootko kokeillu porkkana-karviaishilloa pannarin tai vohveleiden kera? Karviaisia on syöty täälläkin tänään - nam! =)

    VastaaPoista