keskiviikko 22. elokuuta 2012

Vielä viimeinen esittäytyminen

Villa Päivärinteen apujoukot on suuret, mutta erityis tärkeä joukko näyttää seuraavalta:

Vasemmalta Minnin Sohvi- mama, Pekko Aikamiespoika- veli, isukki Sulo Vilèn sekä pikku sisko Ella.

Porukka onkin melko sekalaista. Isi Sulo ja Pekko -veli ovat oikeita herrasmiehiä, aina niin huomaavaisia ja vähän herkkiksiäkin. 
Mama Sohvi ei sitten juurikaan esittelyjä kaipaa, tekee asiat selväksi perin russelimaisella tavalla, eikä ainakaan katso nuorempien naljailua ja riehumista. 
Tämän piirteen on saanut katraan tytöt Ella ja Minnikin aika pitkälle..

Kaikki kuitenkin muistuttavat olevansa russeleita tavalla jolla leikitään. 
Leluthan on tarkoitettu hajotettaviksi ja metsästys- sekä vesileikit on parhaita.

Mama Sohvi on kyllä kaunis, mutta arempien kannattaa kiertää kauempaa, sähäkkä mutsi vaikka raskauskilot ovatkin koituneet hieman ongelmaksi..

Isukki ja Pekko -veli. 
Oikeita nalleja!

Sisko Ella
Moni kakku päältä kaunis, sanoisi Luca.
Nätti tyttö, mutta nenille tulee!

Kotivahdit työssään
peurat, puput ja siilit ovat tienneet käyneensä väärällä tontilla.
Russelimainen huuto takaa, ettei kukaan tule turva- aitausta lähemmäksi.

Tällaiselta näyttää Minnin rakas perhe, näitä kuvia me katsomme ikävän yllättäessä.<3
Onneksi tälläkertaa kauas ei ole pitkää matkaa, ikäväkään ei pääse siis useasti yllättämään. :)

-Jonna-

7 kommenttia:

 1. Ei oo totta...Minnin perhe on varmaan kaikista koiraperheistä ihanin ikinä! Aivan uskomattoman ihanan näköisiä russeleita. Ihan vatsassa asti tuntuu (siis hyvältä), kun ovat niiiiiin suloisia.

  Ensimmäiseksi silmäni nauliintuivat tietenkin Sohvin korviin. Pystyt russelikorvat ovat vaan niin IHANAT! Iskä ja veli näyttävät tosi cooleilta ja sitten tämä sisko Ella - oih, voih, uuh ja aah. Miten voikaan olla joku noin söpö?! Ellan silmät ovat kyllä mahtavat. Taitaa olla aikas topakka tytsy. :D

  Onko Minnin perheellä kennel-nimeä?

  Ei tarvitse varmaan erikseen mainita, että olen jonkinasteinen russelifani. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki ne ovat niiin rakkaita.<3 Mutta tuossa olen kyllä samaa mieltä, että koiraperheistä ihanin!

   Minnin perheellä ei ole kenneliä. Tämän perheen tarina onkin vähän hassu.
   Ensiksi tuli Sohvi- koira. Sitten Sohvi tarvitsi kaverin, ettei niin yksinäistä. Tuli Sulo. No hassu vahinko vuosi sitten keväällä ja kesällä oli juhannuksen alla kuusi nyyttiä tuhisemassa!
   Minnillä on siis myös yksi veli ja sisko vielä tämän perheen lisäksi.
   Perhe halusi Pekon pitää ehdottomasti, mutta yksi koira pentueesta riittää..
   Minä merkkasin Minnin jo synnytyslaitoksella pieneläin klinikalla, n. 30 min ikäisenä.<3
   Sitten kaikki saivat hyvät kodit perheen läheltä, paitsi Ella. Olisi Ellallekkin koteja löytynyt moniakin, mutta Ellan syönti kävi vain ruiskusta ja koko oli tosi tosi pieni. Niimpä Ella jäi kotiin "vähäksi aikaa" kasvamaan, Ja kuten arvata saattaa, Ellaa ei voi laittaa maailmalle enää, kun se kaapin paikankin jo näyttää!
   Näin siis neljän russelin perhe on kasassa. :)

   Ja siis ihanaa, että pidät russeleista! Sohvia jo monta vuotta seuranneena ne useat ovat ärhäköitä (ainakin meidän suku!) joten täytyy olla luonnetta vähän omistajallakin! ;)

   Poista
  2. Historia ei ollut lempiaineeni koulussa, mutta RUSSELIhistoriaa jaksaisin kuunnella vaikka kuinka. Kiehtovaa...hyvin kiehtovaa! :D :D :D

   Ellasta voisi varmasti sanoa, että pienen koon ei pidä antaa hämätä. Jep, luonnetta täytyy olla sekä ihmisellä että omistajalla (=russelilla). Eikös se näin vähän ole? Hahhahhahaaa! :D

   Poista
 2. Jonnan tarinaan vielä pieni muutos,koiravauvoja oli yhteensä kuusi joten Minnillä on Pekon ja Ellan lisäksi kaksi veljeä, Usko ja Viljo ja sisko Viivi.Pentuja synnytyslaitokselta asti hoitaneena ja monta päivää luovuksen jälkeen itkeneenä olen hirmuisen onnellinen että kaikki koiravauvat saivat aivan mahtavat perheet!Ja tietysti olisin pitänyt kaikki itsellä mutta kahdeksan russelia olisi ehkä ollut jo vähän liikaa ;)

  VastaaPoista
 3. Totta, kaksi veljeä. Minni jo mietiskelikin Usko veljeä ja toivoi kylään Päivärinteelle. Toivottavasti saadaan! :)

  VastaaPoista
 4. Tänne eksyttiin Kipan pajan kautta ja mitäs löytyikään? Russeliparvi.:) Sohvi näyttää sen verran täpäkältä ettei se varmaan mahtuisi samaan tilaan mun kanssa.. Urosmiähet ovat todella komeita. WUH! Ella pieni papunen, HOO ottaisi sut ilomielin korvapesuun. t. Alli, HOO ja mami

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ompa ihanaa kun poikkesitte tänne! Meidän meno on varsin russelimaista, tästä huolen pitää russelityttö Minni. Ohhoh, Ellalla oisikin niitä korvanpesijöitä rivissä. Mama Sohvi vaan pitää tytön tiukassa nuhteessa. ;)

   Poista