lauantai 7. joulukuuta 2013

7.

Joulun tuoksua keittiössä
piparkakut


Päivärinteen piparkakuissa on pippuria ja paljon siirappia.
Sillä saan niistä ohkaisia ja rapsakoita. 
Juuri sellaisia kuin mummon tekemät.


Niitä maistellaan pitkin joulukuuta iltateellä ja sunnuntai glögillä.
Ehkä vähän salaakin yömyöhään.



Taikinaa teen kerralla paljon, josta riittää vielä pitkin kuuta paistella. 
Ettei varmasti aattona pöydästä puutu. 
Purkit ja purnukat on taas täytetty.


Muistathan osallistua vielä joulukalenterin ihanaan arvontaan!

Piparin tuoksuista lauantai-iltaa!
-Jonna-

2 kommenttia:

  1. Niin tunnelmalliset kuvatkin!♥
    Suloista ja herkullisen makoista toista adventtia sinne!♥

    VastaaPoista